Selecteer een pagina

Over ons

Aangenaam!

Ik ben Erwin Markwat

Ik ben woonachtig in Middelharnis, geboren en getogen in Dirksland op Goeree Overflakkee. Inmiddels ben ik 45 jaar met 29 jaar ervaring in het loodgietersvak. Ik begon als 15-jarige in het bedrijf van mijn vader. De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest bij Vroegh en Hobbel als bedrijfsleider. Al mijn werkzame jaren ben ik actief geweest op Voorne Putten, dus ik ben al redelijk ingeburgerd al zeg ik het zelf.

Waar staat Markwat B.V. voor?

Betrokken, betrouwbare professionals

Onze kracht is persoonlijke aandacht, communiceren met opdrachtgevers, werknemers en het nakomen van beloften. Het (mee)denken in oplossingen heeft ons gebracht tot waar we nu staan en waar we nu aan beginnen.

De afgelopen jaren is duidelijk geworden hoe belangrijk u een degelijk en betrouwbaar installatiebedrijf vindt op Voorne-Putten.

De recente transitie van Vroegh en Hobbel naar de nieuwe eigenaar en het bijbehorende concept heeft me doen besluiten een eigen installatiebedrijf met lokale monteurs op te starten, genaamd MARKWAT B.V., gevestigd aan de Langeweg 18 te Oostvoorne.

Wij leggen ons met name toe op nieuwbouw, verbouw en renovaties, in samenwerking met de lokale aannemersbedrijven. Particulier loodgieterswerk, lood-, dak- en zinkwerken. Het verduurzamen van bestaande installaties met oog op de energietransitie waar we met z’n allen momenteel inzitten.

Wij staan klaar om uw wensen en eisen te realiseren met ouderwets vakmanschap in een nieuw tijdperk. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met u, nu en in de toekomst!